Senin, 14 November 2011

Chat dengan teman SMA dulu

Gus Ekonov : iki aq lagi golek sego pecel karo ngopi

Yosafat Agus Suryono : PANCENNNNNNNN NGELEK-NGELEK THOOOKKK fotone yoooo

Gus Ekonov : lho mau tha . . . tak kirim via bluetoth tha

Yosafat Agus Suryono : P E L I T T T T T T

Gus Ekonov : ha ha ha . . . . .

Yosafat Agus Suryono : Lek aku menyang Tulungagung mengko... tak tuku 3 pincuk ha ha ha ha

Gus Ekonov : aja lali seng karo digawe sangu bali . . . h h h

Yosafat Agus Suryono : Gak usah, tak ENTEKNO ndik kono ae...

Gus Ekonov : kpn iki nang tagung . . . tak tunggu . . .

Yosafat Agus Suryono : Oke boss. insya alloh ya Desember .... mugo2 iso ketemu, kuangen poll (karo wonge lan panganane ha hah a)
Sik aku diceluk managerku - off dulu. Salam buat seluruh keluarga MR. NOVI!

Gus Ekonov : ok maz disempatne dolan nang kota kelahiran . . . kluarga nang tagung msh ada kan

Yosafat Agus Suryono : Sik ono, BULEK-ku ndik Ngunut.

Gus Ekonov : la iyo karo sambang nang gone bulike kan sip

Yosafat Agus Suryono : Yo.... karo pengin dolan nyang omahe konco2 lawas. Lek iso nginep, ngobrol ngalor ngidul, bedagang...
Chat Conversation End

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar